N a š a p o n u k a v í n

Vychutnajte si širokú škálu chutí a zážitkov, ktoré vám a vašim blízkym prinášajú naše vína. Všetky vína sú z lokálneho hrozna a svojou lahodnou chuťou charakteristickou pre Malokarpatskú vinohradnícku oblasť podčiarkujú jedinečnosť terroir.

B i e l e v í n a

Pri výrobe bieleho vína je dôležitý každý krok, ale základnou podmienkou je zdravé hrozno. Biele víno má šťavu z väčšiny hrozna bezfarebnú. Vyrábame ho prevažne z bielych odrôd, ako napríklad Pálava, Tramín červený či Rizling.

Č e r v e n é v í n a

Farba červeného vína pochádza zo šupky hrozna.
Farba vo víne pochádza z rastlinného pigmentu zvaného antokyanín, ktorý sa nachádza v šupke červeného hrozna.

F r i z z a n t e

Máte radi bublinky? Frizzante označuje jemne perlivé víno s nižším obsahom oxidu uhličitého, ktorý podporuje ovocnú chuť a sviežosť vína. Základom je vždy tiché odrodové víno, ktoré určuje vôňu a chuť. Perlivé víno Frizzante sa servíruje rovnako ako šampanské, pri teplote 6 až 8 °C. 

B o t r y t i c k é v í n a

Ako botrytické víno sa označuje spravidla prírodne sladké biele víno, vyrobené z hrozna, ktoré má vyššiu cukornatosť a bolo napadnuté ušľachtilou plesňou Botrytis cinerea.